Aš esu kibinų megėja, bet mano šeimyna mėgsta čeburėkus, jiems skanu, kai bėga visos įdaro sultys iki alkūnių, kai riebalas jaučiamas - juk niekas negalvoja apie cholesterolį valgydami tokį maistą, skanu ir tiek. Pasitaikius laisvesnei dienai ir atėjus įkvėpimui puoliau ieškoti čeburėkų recepto.
Kartą jau dariau - tai po to karto kelis mėnesius negalėjau apie čeburėkus pagalvoti, norint iš tos tešlos aliejų būtų buvę galima gręžti. Taigi, šį kartą ieškojau naujo recepto.
Ir kas ieško, tas randa, Čeburėkai pagal p. Giedrių Vilpišauską čia.
Skanu, rytdienai nieko neliko.
p.s. alkoholis pilamas į tešlą trapumui išgauti, galite ir brendžio šauktą įpilti.
labai skaniai atrodo, reikes ir man pasidaryti :)
AtsakytiPanaikintiBuk atsargi, karta paragavus - negalesi sustoti ;)
AtsakytiPanaikinti